Стабилизатор на функционалното състояние на кората на главния мозък по време на разговор по мобилен телефон.


Устройствата от серията Aires Shield Extreme са разработени за използване към малки уреди, каквито са мобилните телефони, безжичните телефони, таблетите и бейбифоните.


“Aires Shield Extreme” представлява микропроцесор на силициева основа, който променя вредното въздействие на лъчението от електромагнитни вълни. За да задействате “Aires Shield Extreme” е необходимо единствено да го поставите върху избраното от Вас устройство. Уредът отстранява опасните аномалии, създадени от електромагнитните полета.


Начин на действие

Първоначално резонаторната антена регистрира електромагнитните импулси от съответното електронно устройство. Щом зарядът бъде акумулиран, той се предава автоматично на микропроцесора Aires. След това се създава повърхностна вълна. Микропроцесорната матрица генерира холограма под формата на триизмерна структура с равномерно редуващ се максимум и минимум на интензитета на полето. Получената по този начин холограма взаимодейства с външното излъчване, променя го (посредством право и обратно преобразувание на Фурие), хармонизира го с излъчването на тялото, като по този начин предотвратява конфликта между външното излъчване и това на клетките на тялото.


Основни Компоненти


Защитен пласт

Еластично, прозрачно съединение без мирис, което защитава продукта от физическо износване. Лепливият слой не може да се използва повторно и се прилага еднократно. Отлепянето му от устройство с цел залепяне на друго устройство засяга качеството на лепливия пласт, като е възможно същият да не може да задържи устройството на новото му място.


Микропроцесор "Aires"

Микропроцесорът представлява монокристална силициева пластина със специално разработена прорязана матрица за пръстеновидна дифракция, наложена върху пластината, генерираща резонантна реакция под формата на сферично фрактално поле, което хармонизира външните електромагнитни полета, взаимодействащи с него, по отношение на амплитуди, честоти, фази и диаграми на взаимодействие.


Резонаторна антена

Уголемена пръстеновидна матрица, наложена върху основата посредством технологията Immersion Gold. Две такива електрически проводими и разделени от изолационен слой платки, формират кондензатор. Когато капацитетът достигне максимален заряд, регистрираното електромагнитно излъчване от електронното устройство (телефон и т.н.) се преразпределя към микропроцесора “Aires”.


За подробни характеристики на Aires Shield Extreme и инструкции за употреба, моля, посетете нашата страница тук.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Captcha

Aires Shield Extreme

  • Производител: Aires Technologies
  • Код: Aires Shield Extreme
  • Наличност: Налично
  • 110.00лв.


Имаш въпрос?

Обади се:
тел. 02 843 91 52


Или ни пиши:
info@airesbulgaria.com

Свързани продукти

Aires Defender Infinity

Aires Defender Infinity

Стабилизатор на функционалното състояние на организма, който е под натоварване.     ..

465.00лв.

Aires Black Crystal

Aires Black Crystal

За стабилизиране на функционалното състояние на човешкото тяло в стая с работеща битова техника.   ..

110.00лв.

Tags: aires, shield, extreme, radiation, protection, неутрализатор, излъчване, устройство за защита, неутрализатор на електромагнитни вълни, протектор за мобилни телефони